top of page

Об’єднання зусиль із Stichting Vluchteling для відновлення закладів охорони здоров’я в Україні

Ми раді повідомити, що об’єднуємо зусилля з нідерландською гуманітарною організацією Stichting Vluchteling у нашій програмі «Аварійний ремонт медичних закладів, пошкоджених внаслідок військових дій» . Ми захоплюємося величезною роботою, яку ця організація проводить в Україні. Stichting Vluchteling зосереджується на наданні гуманітарної допомоги тим, хто постраждав від триваючого конфлікту. Їхні зусилля включають доставку основних медичних товарів, підтримку закладів охорони здоров’я та надання психологічної допомоги переміщеним особам і вразливим категоріям населення по всій країні.


Разом із Stichting Vluchteling ми плануємо провести ремонтні роботи у трьох закладах Херсонської та Миколаївської областей:

🏥 Чорнобаївська амбулаторія загальної практики сімейної медицини

🏥 Херсонський обласний заклад надання психіатричної допомоги

🏥Миколаївська обласна офтальмологічна лікарня

У другій половині травня наш інженер проекту Павло Корчагін та представники Stichting здійснили робочий візит для остаточної оцінки потреб обраних лікарень. Минулого тижня керівник проекту Юлія Гурєєва та спеціаліст з моніторингу та оцінки Віталій Холод відвідали лікарні для доопрацювання робочого плану проекту та проведення фокус-груп за участю керівництва лікарень.



Слідкуйте за оновленнями про наш прогрес і приєднуйтесь до нас у підтримці стійкості та відновлення закладів охорони здоров’я!


Підтримати:

📧 Зв'яжіться з нами: contact@bwb.org.ua

💖 Пожертвувати: Пожертвувати онлайн

3 перегляди

Comments


bottom of page