top of page

Підтримка пацієнтів з опіками та ампутаціями в Україні

Завдяки співпраці з Americares, команда UA Brokers Without Borders продовжує підтримувати медичні заклади, які надають допомогу пацієнтам з термічними травмами та ампутаціями.


З 24 лютого 2022 року в Україні різко зросла кількість пацієнтів із комплексними та поєднаними опіковими травмами внаслідок обстрілів та мінно-вибухових уражень. Для післяопераційного відновлення таких пацієнтів вкрай необхідний альбумін. Альбумін застосовується для корекції гіпопротеїнемії та підтримки об’єму циркулюючої крові в умовах його недостатності та потреби у використанні колоїдних розчинів.


Спільно з Americares нам вдалося задовольнити потреби 16 медичних закладів та надати їм запас альбуміну, якого вистачить на 3 місяці для післяопераційної реабілітації пацієнтів. Одним із таких закладів є Центр термічної травми та пластичної хірургії обласної клінічної лікарні ім. М. Пирогова, який є одним з провідних у регіоні та надає висококваліфіковану допомогу пацієнтам з термічними травмами та іншими складними випадками.

Керівник центру, доктор медичних наук Роман Чорнопищук, зазначив “Ua Brokers Without Borders зміг привернути до нас увагу такої потужної організації як Americares, і разом з нею благодійна організація неодноразово надавала і продовжує допомагати тими дороговартісними засобами, які мають визначальне значення у порятунку життів пацієнтів з опіками різних категорій і вікових груп. Особливо це стосується комбінованих травм на значній площі та глибині ураження”. 

Дізнайтесь більше про новітні можливості центру і його допомогу пацієнтам за посиланням https://vn.20minut.ua/novini-kompanij/naykraschiy-v-regioni-rozpovidaemo-pro-onovleniy-vinnitskiy-tsentr-ter-11931960.html


Comments


bottom of page