top of page

Результати програми реалізованої UA Brokers Without Borders у партнерстві з Direct Relief в щомісячному бюлетні Health Cluster



В листопаді 2023 року Health Cluster опублікував свій щомісячний бюлетень щодо гуманітарної ситуації в Україні. В бюлетні також була представлена діяльність та досягнення партнерів Кластеру, зокрема успішне завершення програми зміцнення інфраструктури прифронтових лікарень шляхом постачання необхідного обладнання для травматологічної діагностики (ультразвукових та мобільних рентгенівських апаратів) та посилення закладів центральними стерилізаційними установками, яка була реалізована UA Brokers Without Borders у партнерстві з партнером кластеру охорони здоров’я Direct Relief.


🏥 Вісім лікарень отримали мобільні ультразвукові апарати, а одна – мобільний рентген. Також центральне стерилізаційне відділення лікарні матері та дитини імені професора Руднєва у Дніпрі було модернізовано сучасним паровим автоклавом великої потужності.


🔗 Детально зі звітом Health Cluster за листопад 2023 року можна ознайомитись за посиланням - Ukraine: Health Cluster Bulletin #9 (November 2023)

bottom of page